Het programma van Gluren bij de Buren Lunetten 2017

Het programma van Gluren bij de Buren Lunetten, editie 2017 staat online.

Kom zondagmiddag 19 februari naar ‘Gluren bij de Buren’ in Lunetten. Op 31 adressen in Lunetten gaan de deuren open voor muziek-, dans- en theatervoorstellingen. De optredens beginnen om 13.30, 14.30 uur en om 15.30 uur en duren 20 tot 30 minuten. De deuren gaan een half uur voor aanvang open. Reserveren is niet mogelijk. Niet elke woonkamer is groot, het kan dus zijn dat een woonkamer vol is. Vol = vol, maar … kijk op de plattegrond, want de volgende woonkamer is héél dichtbij.

De toegang is gratis. In iedere huiskamer staat een spaarpot waarin u een vrijwillige bijdrage kunt doneren voor de financiering van Gluren bij de Buren Lunetten 2018.

Geplaatst in Nieuws