Volgende Gluren bij de Buren op 11 maart 2018!

Geplaatst in Geen categorie

Het programma van Gluren bij de Buren Lunetten 2017

Het programma van Gluren bij de Buren Lunetten, editie 2017 staat online.

Kom zondagmiddag 19 februari naar ‘Gluren bij de Buren’ in Lunetten. Op 31 adressen in Lunetten gaan de deuren open voor muziek-, dans- en theatervoorstellingen. De optredens beginnen om 13.30, 14.30 uur en om 15.30 uur en duren 20 tot 30 minuten. De deuren gaan een half uur voor aanvang open. Reserveren is niet mogelijk. Niet elke woonkamer is groot, het kan dus zijn dat een woonkamer vol is. Vol = vol, maar … kijk op de plattegrond, want de volgende woonkamer is héél dichtbij.

De toegang is gratis. In iedere huiskamer staat een spaarpot waarin u een vrijwillige bijdrage kunt doneren voor de financiering van Gluren bij de Buren Lunetten 2018.

Geplaatst in Nieuws

Gluren bij de Buren 2017 vindt plaats op 19 februari 2017

Meld je nu aan als huiskamer of artiest.

Geplaatst in Nieuws

Gluren bij de buren Lunetten was feestje

Gluren bij de Buren Lunetten was een mooie beleving! Meer dan 1300 bezoekers bezochten een of meer van de 33 Gluur-adressen. Smartlappen in Fort IV, Studentenkoor in de Musketon, recycle workshop op Texel, voorlezen op de Engelsmanplaat en nog meer optredens met zang, poëzie en uiteraard uiteenlopende soorten muziek; het programma van gluren bij de buren Lunetten was eer lekker eigenwijs en divers. En er was natuurlijk de Soepkom!

Er is ruim €700,- gedoneerd voor Gluren bij de Buren Lunetten 2016.

Woonkamers, artiesten, soepkoks en soepkeukens en natuurlijk bezoekers, iedereen bedankt voor deze mooie middag en de enthousiaste reacties. het was een waar feestje!

Bekijk de foto’s van 2016

Wij willen graag Gluren bij de Buren Lunetten in 2017 weer organiseren! Niet alleen vanwege de aantallen maar ook vooral om de culturele beleving en de ontmoetingen die in dit weekeinde bereikt worden.

Nogmaals hartelijk bedankt allemaal en wellicht tot in 2017!

Gluren bij de Buren Lunetten

Geplaatst in Nieuws

Het programma van Gluren bij de Buren Lunetten 2016

Het programma van Gluren bij de Buren Lunetten, editie 2016 staat online.

Kom zondagmiddag 31 januari naar ‘Gluren bij de Buren’ in Lunetten. Op 33 adressen in Lunetten gaan de deuren open voor muziek-, dans- en theatervoorstellingen of beeldende kunst. De optredens beginnen om 13.30, 14.30 uur en om 15.30 uur en duren 20 tot 30 minuten. De deuren gaan een half uur voor aanvang open. Reserveren is niet mogelijk. Niet elke woonkamer is groot, het kan dus zijn dat een woonkamer vol is. Vol = vol, maar … kijk op de plattegrond, want de volgende woonkamer is héél dichtbij.

Na het succes van vorig jaren zijn er deze keer 8 SoepKom! adressen in Lunetten. Tussen 16.30 uur en 17.30 uur kun je onder het genot van een kopje soep (ook vegetarisch) napraten over de voorstellingen die je hebt gezien.

De toegang is gratis. In iedere huiskamer staat een spaarpot waarin u een vrijwillige bijdrage kunt doneren voor de financiering van Gluren bij de Buren Lunetten 2017.

Geplaatst in Geen categorie

Aanmelding GBDB Lunetten 2016 gesloten

Aanmelden als woonkamer, artiest of soepkok voor GBDB Lunetten 2016 kan niet meer. We gaan nu aan de slag om het programma in elkaar te draaien. Binnenkort komt het programma online en wordt het huis-aan-huis verspreid.

Tot gluren!

Geplaatst in Nieuws

Gluren bij de buren 2016

Op zondagmiddag 31 januari 2016 vindt het huiskamerfestival Gluren bij de Buren in Lunetten voor de vierde keer plaats. Huiskamers zetten hun deuren openen voor gratis optredens van muzikanten, acteurs en cabaretiers. In de hele stad Utrecht vindt dit evenement plaats. In de wijk Lunetten wordt het door wijkbewoners op een eigen wijze georganiseerd. Doet jouw huiskamer mee? Wil je optreden (zang, instrumentaal, dans, cabaret, literair etc.) of wil je soep of hapjes maken? Meld je dan aan en doe dat vóór 1 november.

Geplaatst in Nieuws

Ruim 1600 bezoekers bij Gluren bij de buren Lunetten

Gluren bij de Buren Lunetten was weer geweldig! Meer dan 1600 bezoekers bezochten een of meer van de 28 Gluur-adressen. Dit jaar hadden we een erg divers programma met percussie bij Salwega (scouting), improvisatietheater in Fort Luna (bouwspeeltuin), workshops in het kunstatelier (basisschool de Klim), uniek uitzicht over Lunetten en tangoworkshops (in Aristo),  3D  printer demonstratie, filosofische voordrachten, optredens met zang, poezïe muziektheater en uiteraard uiteenlopende soorten  muziek. En natuurlijk SoepKom!

Er is ruim €800,- gedoneerd voor Gluren bij de Buren Lunetten 2016.

Woonkamers, artiesten, soepkoks, soepkeukens en natuurlijk bezoekers, iedereen bedankt voor deze geweldige middag en de toffe reacties.

Wij willen graag Gluren bij de Buren Lunetten in 2016 weer organiseren! Niet alleen vanwege de aantallen maar ook vooral om de culturele beleving en de ontmoetingen die in dit weekeinde bereikt worden.

Nogmaals hartelijk bedankt allemaal en wellicht tot in 2016!

Gluren bij de Buren Lunetten

Geplaatst in Nieuws

Programmawijziging: Knooppunttrio vervangt Orange Delight

Door ziekte van de zangeres ontvingen we vanochtend helaas een afmelding van Orange Delight. Gelukkig hebben we goede vervanging gevonden.  Het Knooppunt Trio uit Lunetten bespeelt de  piano, drums en gitaar. Een mooie verrassing.

Het Knooppunt Trio speelt om 13.30 en 14.30 in Het Knooppunt, de huiskamer van Lunetten, Hondsrug 19 (Musketon).

Zie ook het hele programma van Gluren bij de buren Lunetten.

Geplaatst in Nieuws

Programma GBDB Lunetten 2015

Het programma van Gluren bij de Buren Lunetten, editie 2015 staat online.

Op 28 adressen in Lunetten gaan op zondagmiddag 25 januari de deuren open voor muziek-, dans- en theatervoorstellingen of beeldende kunst. De optredens beginnen om 13.30, 14.30 uur en om 15.30 uur en duren 20 tot 30 minuten. Na het succes van vorig jaar zijn er deze keer  6 SoepKom! adressen in Lunetten. Tussen 16.30 uur en 17.30 uur kun je onder het genot van een kopje soep (ook vegetarisch) napraten over de voorstellingen die je hebt gezien.

De programmaflyer wordt in de eerste helft van januari verspreid in Lunetten.

 

Geplaatst in Geen categorie